ÇANKAYA: BEN DE ÖDEMİŞLİ OLDUM

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ&rsquoNDEN GAZETEMİZE ZİYARET Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya gazetemizi ziyaret etti. Geçtiğimiz tayin...

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya gazetemizi ziyaret etti.

Geçtiğimiz tayin dönemine Bitlis'te terörle mücadele şubesinde görev yaparken Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü olarak Ödemiş'e atanan Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede gazetemize ziyaret eden Ramazan Çankaya, gazetemizin genel koordinatörü Osman Berber ile sohbet etti.

Küçükmenderes Bölge Gazetesinin 19. kuruluş dönümünü kutlayan Çankaya, 2016 yılının da güzel bir yıl olmasını diledi. Ödemiş'te Ödemişli olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya şunları ifade etti:

'Eylül ayında tayinim Ödemiş'e çıktı ve ardından burada görevime başladım. Ödemiş nüfusu büyük Türkiye genelinde birçok ilden büyük ama huzurlu güzel bir ilçemiz. Aynı zamanda Ödemişlilerin samimi olması herkesin birbirini tanıması asayiş anlamında baktığımızda çokta iyi bir kazanım halinde.

Bende göreve başladığım günden bu yana hiç yabancılık çekmeyerek bir Ödemişli oldum ve burada bulunduğum sürece üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bizler emniyet teşkilatı olarak günümüz konjonktürüne uygun olarak çalışmalarımızı, projelerimizi sürdürmeye çalışıyoruz.

 

'VATANDAŞIMIZ İLE İÇ İÇE OLMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ'

Sosyal projeler ile vatandaşımız ile iç içe olmaya özen gösteriyoruz. Sorumluluk projelerimiz ile öğrencilerimizin, engelli insanlarımızın yanlarında olmayı devam ediyoruz. Toplum Destekli Polis Büro Amirliğimiz her zaman okullarımızda, esnaflarımızda her zaman her yerde sosyal çalışmalarını, mahalle çalışmalarını sürdürüyor. Bizde İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak sivil toplum kuruluşları ile ilçemizde sosyal projeler yaptık. Bu çerçevede Çapacızade İlkokuluna yardımlar kazandırdık. Daha sonra tiyatronun, eğitimin, engellilerimize yardımın bir arada olduğu güzel bir etkinlik yaptık.

 

'İLÇE EMNİYET BİNASININ RESTORASYONU OCAK AYINDA BAŞLAYACAK'

Önümüzdeki günlerde yine engellilerimiz ile çalışmalarımız var. Bunun yanında İlçe Emniyet Müdürlüğü binamızın da Ocak ayında restorasyona başlanacak. Restorasyon sürecinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi'ne taşıyacağız.

Huzuru, asayişi sağlamak ve üzerimize düşen projeleri yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Küçükmenderes Bölge Gazetesi her gün yaptığı haberler ile Ödemiş'in birçok konusunu gündeme getiriyor. Olan biteni toplumumuza aktarıyor. 19 yaşına giren gazetenize başarılar diliyor yeni yılınızı kutluyorum.'

Genel Koordinatör Osman Berber ise, 'Ödemiş İlçe Emniyet Müdürümüz Ramazan Çankaya'nın gazetemize ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ödemiş'te göreve başlar başlamaz yaptığı etkinlikler oluşturduğu projeler ile ilçemize katkı vermiştir. Bundan sonraki süreçte başarılar diliyor yeni yıllarını kutluyorum' şeklinde konuştu.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme