ÇAĞRI MERKEZİNDE MÜLAKATLAR BAŞLADI

BADEM: &ldquoNE SÖZ VERDİYSEK TEKER TEKER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ&rdquo  Ödemiş&rsquote Assistt bünyesinde hizmet verecek Çağrı Merkezi&rsquonde çalışacak operatörleri...

BADEM: 'NE SÖZ VERDİYSEK TEKER TEKER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ'

 Ödemiş'te Assistt bünyesinde hizmet verecek Çağrı Merkezi'nde çalışacak operatörleri belirlemek üzere mülakatlar başladı. İlk etapta yaklaşık 300 kişilik personel kadrosu için 1000'i aşkın aday başvururken Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, yerel seçim öncesi sözünü verdikleri Çağrı Merkezi'ni yoğun girişimler sonucunda Ödemiş'e kazandırdıklarını söyledi.

 İLK GÜN 420 ADAY BİLGİSAYAR BAŞINDA TER DÖKTÜ

İzmir'de ilk kez metropol dışındaki bir ilçede faaliyet gösterecek Çağrı Merkezi için mülakatlar dün başladı. Bugün ve yarın da devam edecek mülakatlara 1000'i aşkın adayın katıldığı belirtildi. Ödemiş Otogarı üzerindeki eski Şehir Salonu ve açık hava sineması yerine oluşturulan Çağrı Merkezi'nde ilk günde 420 aday bilgisayar başında ter döktü. Mülakatı geçen adayların 9 Kasım'da başlayacak İŞKUR işbirliğiyle düzenlenen kurs ile birlikte çalışmalara başlayacağı ve 3 aylık kurs süresince teorik eğitimin yanı sıra pratik eğitimle çağrı almaya başlayacakları ifade edildi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, İzmir'de ilk kez bir ilçede açılan Çağrı Merkezi'nin Ödemişli gençlere yeni bir iş olanağı sağladığını ifade ederek 300 çalışan ile başlayacak çalışmaların 450 çalışana yükseltilmesi için girişimlerin sürdüğünü aktardı.

 'SÖZ VERMİŞTİK'

Badem, 'Seçimden önce tıpkı Ödemiş OSB gibi sözünü verdiğimiz, takipçisi olacağımızı açıkladığımız Çağrı Merkezimiz için mülakat süreci başladı. İzmir'de ilk kez metropol bölge olarak adlandırılan bölgenin dışındaki Çağrı Merkezi, Ödemiş'te açılıyor. İlk etapta yaklaşık 300 operatör görev yapacak. Bu rakamın 400-450'ye yükseltilmesi için çalışıyoruz.

Ödemişli gençlerimizin ilçe dışına gitmeden ailelerinin yanında iş sahibi olmaları için takipçisi olduğumuz Çağrı Merkezi, Kasım ayının ikinci haftasıyla birlikte çalışmalara başlayacak. Mülakatlara da büyük ilgi var. Mülakatlar çarşamba günü tamamlanacak. Ödemişimize ve gençlerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Ne söz verdiysek teker teker gerçekleştiriyoruz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme