ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ KAHVALTI İLE BAHARA MERHABA

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Şubat ayında yaptığı yapılan seçimli kongre sonrasında kahvaltıda bir...

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Ödemiş Şubesi Şubat ayında yaptığı yapılan seçimli kongre sonrasında kahvaltıda bir araya geldi. Yeni göreve gelen yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri Cumartesi günü Doğan Güneş kahvaltı salonunda bir araya geldi.

DJ Umut'un klasik müzikten oluşan repertuarından yayılan ezgilerle baharı karşılayan Çağdaş Yaşamlılara şube başkanı Ömer Akşahan hoş geldin konuşması yaptı. Akşahan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin 'Çağdaş Türkiye'nin gelecek güvencesi' olma yolunda ülke düzeyinde 108 şubesiyle canla başla çalıştığını söyledi.

Başkan Akşahan'ın konuşmasının ardından söz alan yönetim Kurulu üyesi Çiğdem Kurt Elmalı, dernek çalışmalarına ilişkin üyelere ayrıntılı bilgi verdi.

Elmalı konuşmasında, derneğin yeni hedeflerini; üye, burs veren ve burs alan öğrenci sayılarını artırmak, gençlik birimi ve çocuk kulübünde daha fazla gence hizmet vermek olarak açıkladı.

Konuşmasında ayrıca 2014-2015 öğretim yılında 63 öğrenciye burs verildiğini anlatan Elmalı, üyelerimizin ve burs bağışçılarımızın destekleriyle her geçen gün derneğimize olan ilginin arttığını, var olan üyelerimizin etkinliklerimize daha fazla katılımını sağlamak yönünde çabalarının artacağını söyleyerek kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Dernek Başkanı Ömer Akşahan'ın, yeni slogan olarak 'BİR ÜYE BİN ÜYE!' olarak açıklamasının ardından 2013-2015 sürecinde yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veren emekli öğretmenler Güner Güngör ve Sevinç Aras'a plaketleri yönetim kurulu üyeleri Sevim Appak ve Mustafa Çolakoğlu tarafından sunuldu.

Bakmadan Geçme