Büyükşehir'in Kiraz'daki çalışmaları sürüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kiraz'a bağlı mahallelerdeki çalışmalarının...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kiraz'a bağlı mahallelerdeki çalışmalarının eş zamanlı ve farklı bölgelerde sürdüğünü dile getirdi.

Koordinatör Kazak, 'Olgunlar, Örencik ve Umurlu mahallerindeki çalışmalar hakkında vatandaşlarımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik. Sorumluluk alanımızdaki tüm taleplerin program dahilinde yapacağımızın sözünü de verdik. İlçemizdeki ihtiyaçları biliyoruz ve program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçemizde çalışmaları devam ediyor. Umurlu Mahallesi Çaldağ ulaşım yolu sathi zemin hazırlığı, Karaburç Mahallesi mezarlık içi mevkisi fiziki düzenleme çalışması, Uzunköy Mahallesi Mercanyurdu mevkisi stabilize malzeme ile yol tesviyesi, İğdeli Mahallesi Damlar mevkisi stabilize malzeme ile yol tesviyesi, Haliller Mahallesi Davulcular sathi zemin hazırlığı ve düzenleme işlemleri ile Örencik Mahallesi'ndeki muhtelif sokaklarda kilit taş döşeme çalışmaları yapılmaktadır' dedi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme