BÜYÜKŞEHİRDEN ÖDEMİŞE RÖLE MERKEZİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında dijital verilerin aktarımı ve anlık haberleşme amacıyla Ödemiş&rsquote röle merkezi kuruluyor....

İzmir Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında dijital verilerin aktarımı ve anlık haberleşme amacıyla Ödemiş'te röle merkezi kuruluyor. Ahrandı Tepesi'nde oluşturulan röle merkezi için çalışmalar son aşamaya geldi.

Büyükşehir'in tüm birimleri arasında anlık iletişim, dijital veri paylaşımı gibi konularda hizmet sunacak röle merkezleri için çalışmalar sürüyor. İzmir'de 9 noktaya kurulacak merkezlerden üçüne Küçük Menderes havzası ev sahipliği yapacak. Ödemiş, Kiraz ve Bayındır'da kurulacak sistemle bölgedeki tüm Büyükşehir birimleri özel ağ ile haberleşme sağlayacak.

Büyükşehir çalışmalarında büyük kolaylık sağlayacak tesisin yakında hizmete alınacağını aktaran İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Yerel Hizmetler Merkezi Müdürü Cumhur Şener, 'Büyükşehir Belediyemiz haberleşme altyapısına büyük bir yatırım yaparak bölgemizde üç büyük röle merkezi oluşturuyor. Ödemiş ilçemizde Ahrandı Tepesi'nde çalışmalar devam ediyor. Kiraz ve Bayındır ilçelerimizde de bu merkezler hizmet verecek.

 

'HER AN İLETİŞİM'

Tüm birimlerin koordineli biçimde çalışması, verilerin dijital ortamda daha kolay şekilde aktarılması ve tüm çalışmaların merkezden en iyi şekilde takibini sağlayacak bu sistem acil durumlarda bölgemizin her noktasıyla iletişimi de sağlayacak. Büyükşehir'in tüm ekipleri bu sistemle haberleşecek. Büyükşehir Belediyemiz, Küçük Menderes havzasına daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün yatırımlarını sürdürüyor' diye konuştu.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme