BÜYÜKŞEHİRDEN ÖDEMİŞ VE KİRAZDA ASFALT VE KİLİT TAŞ ATAĞI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş, Kiraz ve Beydağ&rsquoda asfalt ve kilit taş döşeme çalışmalarına hız verdi. Köy...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'da asfalt ve kilit taş döşeme çalışmalarına hız verdi.

Köy iken mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.  Ödemiş'in Kurucuova, Ertuğrul, Bıçakçı, Kaymakçı, Emirli gibi mahallelerinde yol bağlantılarında asfalt çalışması yapan İZBETON Kiraz'da Yağlar, Karaman, Mersindere, Haliller, Şemşiler, İğdeli gibi yeni mahallelerinde de kilit taş döşemesi yapıyor.

Bazı mahallelerde 3 bin metrekare, bazı mahallelerde 20 bin metrekareye kadar çıkan çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği ve Beydağ'ın mahallelerinde de aynı şekilde süreceği belirtildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi İZBETON ekiplerimiz tarafından köyden mahalleye dönüşen yeni mahallelerimiz de kilit taş döşeme ve asfalt çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor. Ödemiş'in Kurucuova, Ertuğrul, Bıçakçı, Kaymakçı, Emirli gibi mahallelerinde yol bağlantılarında asfalt çalışmalarımız zemin oluşturma çalışmalarımız devam ederken Kiraz'ın mahallelerinde de kilit taş döşeme çalışmalarımı sürüyor. Kiraz'da Yağlar mahallemizin tüm kilit taş ihtiyacını tamamladık. Şimdi ise Karaman, Mersindere, Haliller, Şemşiler, İğdeli mahallelerinde çalışmaları sürdürüyoruz.

İki türde çalışmalar yapıyoruz bazı mahallelerimizin lokal çalışma ihtiyacı var. kısa sürede açık olan ya da eksik olan yeri lokal çalışma ile tamamlıyoruz. Diğeri de mahallenin tüm eksiğini tamamlayarak o mahalleden ayrılıyoruz. Örneğin Ödemiş'in Gerçekli mahallesinde tüm kilit taş işlerini bitiriyoruz çocuk oyun grubu yapıyoruz ondan sonra mahalleden ekiplerimiz çıkıyor. Bu çalışma Kiraz mahallelerinde şuan uygulanıyor. Önümüzdeki günlerde Beydağ ilçemiz mahallelerinde de uygulanacak hizmetler tüm hızı ile devam edecek' dedi.

Çalışmanın devam ettiği Kiraz'ın Karaman Mahallesi Muhtarı Veli Konya da 'İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri mahallemizin kilit taş gerekli olan sokaklarında çalışmalarını sürdürüyor. Bu yıl kışın çamurdan yazın tozdan kurtulmuş olacağız. Yetkililere teşekkür ediyoruz' diye konuştu.

Kerem Karamanlıoğlu

Bakmadan Geçme