BÜYÜKŞEHİR’DEN OKULLARDA SPOR İÇİN BÜYÜK DESTEK

 Başar Uçar – İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart 2014´ten sonra hizmet sınırlarına dahil olan dokuz yeni...

 Başar Uçar – İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart 2014´ten sonra hizmet sınırlarına dahil olan dokuz yeni ilçedeki okullara malzeme desteğini sürdürüyor.

Belediye Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ´İhtiyaçlı Okullara Spor Malzemesi Yardımları´ projesi kapsamında, Ödemiş'in Bademli Mahallesi'ndeki Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'na spor malzemesi yardımı yapıldı.

Branş topları, voleybol filesi, satranç panosu, ağırlıksız piramit satranç, sağlık topu, şort, tişört, eşofman, şapka, badminton takımı, masa tenisi masası, raketi ve topu, jimnastik minderi, trafik hunisi, işaret çanağı, slalom takımı gibi spor malzemeleri Belediye Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ekiplerince Bademli'de teslim edildi. Masa tenisi ekipmanı olmayan Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'nda masa tenisi heyecanı yaşanmaya başladı.

Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Emine Özcan, 'Öğrencilerimiz spor konusunda oldukça aktif. Gelen malzemelerle de derslerimiz daha da verimli geçecektir. Büyükşehir Belediyesi'nin bu tür projeler gerçekleştirmesi, Türkiye'de sporun geleceği için umut verici' şeklinde konuştu.

Okul müdürü Ramazan Göçen de 'İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı'nın hizmet alanına yeni katılan ilçelerde başlattığı eğitimde spora destek çalışması bizim gibi uzak mahalle okulları için mutluluk verici. Okulumuzun masa tenisine kavuşması da artı bir sevinç oldu. Hemen masa tenisi çalışmalarına da başladık. Öğrencilerimiz ilk masa tenisi maçlarını da matematik öğretmenleriyle yaptılar. Öğretmen-öğrenci kaynaşması adına da güzel oldu. Spora katkı sunan bu yardımlar için teşekkür ediyoruz' dedi.

Bakmadan Geçme