BUGÜN SÖKESPOR PERŞEMBE KEMERSPOR

ÖDEMİŞSPOR&rsquoDA SABAH MESAİSİ Başar Uçar – Yeni sezon hazırlıklarını Gölcük Yaylası&rsquonda sürdüren Ödemişspor, ikinci hazırlık maçını...

ÖDEMİŞSPOR'DA SABAH MESAİSİ

Başar Uçar – Yeni sezon hazırlıklarını Gölcük Yaylası'nda sürdüren Ödemişspor, ikinci hazırlık maçını bugün saat 10.00'da BAL ekiplerinden Sökespor ile oynayacak. Kırmızı-lacivertliler, perşembe günü Kemerspor maçını da sabah oynayacak.

İlk hazırlık maçında Bucaspor'a 2-1 yenilen Ödemişspor ikinci hazırlık maçını bugün Bozdağ'da Sökespor ile oynayacak. Karşılaşmada ilk düdük saat 10.00'da çalacak. Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesine hazırlanan Ödemişspor, perşembe günü yine Bozdağ'da 3. Lig ekibi Kemerspor'la karşılaşacak. Bu karşılaşma da saat 10.00'da başlayacak.

Sıcak havanın yanı sıra rakiplerin de isteğiyle hazırlık maçları için Saraçoğlu Stadı yerine Bozdağ'ı ve sabah saatlerini tercih ettiklerini söyleyen Ödemişspor Teknik Direktörü Osman Demir, 'Bucaspor maçının ardından kendi ligimizden Sökespor ve 3. Lig'den Kemerspor ile hazırlık maçı oynayarak şu ana dek geldiğimiz noktayı görme olanağı bulacağız. Rakiplerimizin kamp programlarının son günlerine denk gelmesi ve Ödemiş'te etkili olan sıcak hava nedeniyle sabah 10.00'da ve Bozdağ'da oynayacağız. Hazırlıklarımız yüksek bir tempoda devam ediyor. Perşembe günkü Kemerspor maçının ardından Gölcük kamp çalışmalarını tamamlayacağız' dedi.

 

Bakmadan Geçme