'Bu zafer, Türkiye'nin zaferidir'

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 24 Haziran Seçimleri'nin sonuçları üzerine açıklama yaptı. Başkan Badem, 'Türkiye, Cumhurbaşkanımız...

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 24 Haziran Seçimleri'nin sonuçları üzerine açıklama yaptı. Başkan Badem, 'Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçildiği yeni döneme başladı.  Bu zafer, Türkiye'nin zaferidir. Güçlünün yanında değil, halkının yanında olduğu için, sadece Türkiye´de değil dünyanın her köşesinde mazlumların ve mağdurların yanında yer alan, adalet, özgürlük, demokrasi, ekonomik refah ve kalkınma yolundaki çalışması ve başarısı ile kıvanç duyduğumuz Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yeni dönemde başarılar diliyorum.

 

Halkımız, bu seçimde AK Parti'nin geçmiş dönem politikalarına, ekonomik performansına, sağladığı istikrar ve kalkınmanın devamını istediğini net bir şekilde göstermiştir. 24 Haziran Seçimleri, Türkiye'nin yeniden diriliş ve 2023 yolunda hedeflerine adım adım ulaşma günüdür. Seçim kampanyası boyunca bıkmadan, yorulmadan, imanla ve inançla çalışmalarını yürüten tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun' dedi.

 

Haber: Emine Hilal ZORLU

 

Bakmadan Geçme