Bu kermes, can dostlarımıza

Poligon'daki Barış Selçuk Parkı'nda kurulan kermese, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev...

Poligon'daki Barış Selçuk Parkı'nda kurulan kermese, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, Çalışma Grubu Lideri Fatma Şimşek ve grup üyeleri, stk üyeleri ve birçok sivil toplum kuruluşlarıyla çok sayıda hayvansever katılım gösterdi.

Kermesin açılışında konuşan Başkan Selvitopu şunları söyledi; sokak hayvanlarının kentleşmeden sonra sıkıntıları olduğunu ve kendi başlarına yaşam mücadelesini sürdürmeye çalıştıklarını ifade eden Selvitopu 'Son dönemde ekonomideki değişmeler bile onların yaşam şartlarını zorlaştırdı. Hangi koşulda olursak olalım dilleri olmayan dertlerini anlatmayan bu canlılara belediye olarak elimizden gelen yardımı göstermeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde sokak hayvanlarını aç kalmaması için ilgili kurumlarla işbirliği yaparak onların aç kalmamalarını sağladık. Şimdi de gıda yardımlarımız devam ediyor' dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme