Bozdağ Döner Otelinin İçler Acısı Hali

Mehmet Taşlı, turizm potansiyeli taşıyan Bozdağ Döner Otelinin kötü durumunu eleştirerek yetkililere acil müdahale çağrısında bulundu.

Eski Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mehmet Taşlı, bölgedeki turizm potansiyelini zedeleyen Bozdağ Döner Oteli'nin yıkımına sürüklenen halini sert bir dille eleştirdi. Taşlı, otelin mevcut durumunun turizm faaliyetlerine engel olduğunu vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
Taşlı, "Taş taş üzerinde kalmamış derler ya, adeta talan edilmiş. Virane demek bile zor," diyerek otelin durumunu betimledi. Bölgede turizme büyük ihtiyaç olduğunu ve mevcut konaklama tesislerinin yetersizliğine dikkat çeken Taşlı, “Böyle bir tesisin çürümesi kahredici,” ifadelerini kullandı. Bozdağ Döner Oteli'nin Orman Müdürlüğü'ne ait olduğunu ve özel bir şahsa devredildiğini belirten Taşlı, “Burayı gören bir insan burada bir otelcilik turizm faaliyeti yapılacak zannetmez. Yıkıma uğramış ya da uğrayacak bir moloz yığını zanneder,” dedi.
Taşlı, İzmir Valiliği, Ödemiş Kaymakamlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne seslenerek, “Daha kötü olmadan olaya el koyun,” çağrısında bulundu. Bölgemizin sembol yapılarından birinin bu halde bulunmasının yürekler acısı olduğunu belirterek, konunun takipçisi olacağını vurguladı.

Bakmadan Geçme