Bodrum Belediyesi üreticilere fide desteği verilecek

Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda, herhangi müşterek çevrim bulunduğu kadar bu zamanda de kışlık fide desteği...

Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda, herhangi müşterek çevrim bulunduğu kadar bu zamanda de kışlık fide desteği sağlanacak. Bodrum Belediyesi'nin kışlık göveri fideleri desteklemeleri düşüncesince Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü'ne müracaat yapılması gerekiyor. 4 Ekim Çarşamba haset gerçekleştirilecek bulunan fide dağıtımının akıbet müracaat zamanı ise 27 Eylül Perşembe namına açıklandı.

Başvuracak üreticilerin ikametgahının Bodrum kaymakamlık sınırları içinde olması, istihsal meydana getirdiği arazisinin Bodrum kaymakamlık sınırları içinde bulunması, 2023 vizeli ÇKS Belgesi, Ziraat Odası Çiftçi Belgesi, Pazarcı-Üretici Kimlik Kartı, TARKO Üyesi, Sulama Birliği Üyesi kadar istihsal yaptığına ilişkin minimum müşterek doküman ile üretici bulunduğunu belgelemesi müracaat koşulları ortada arazi alıyor.

Konuyla ilgilendiren Bodrum Belediyesi'nden meydana getirilen açıklamada, 'Detaylı bilgiye 444 00 48 – 1238'den yahut 0530 232 14 08 numaralarından ulaşılabilir. Ayrıca tarimsalhizmetler@bodrum.bel.tr eğik adresinden yahut Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Karaova Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No:7 adresinden mukteza bilgelik alınabilir' ifadelerine arazi verildi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme