Bilim dolu bir gün

Özel Dünya Eğitim Kurumları, düzenlediği 5.Geleneksel Bilim ve Proje Şenliği ile eğlenceli, bilim dolu bir gün...

Özel Dünya Eğitim Kurumları, düzenlediği 5.Geleneksel Bilim ve Proje Şenliği ile eğlenceli, bilim dolu bir gün geçirdi. Daha önce proje şenliği adı altında öğrencilerin birbirinden güzel ve yaratıcı eserlerinin sergilendiği etkinlik, bu yıl yeni kazanımları ve içeriğiyle Bilim ve Proje Şenliği adını alan aktivitelerle, öğrenciler birbirinden farklı deneylerle teorik olarak edindikleri kazanımları pratiğe dökme imkanı buldular.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen eğlenceli bilim gösterileriyle birçok ilginç olaya tanıklık eden öğrenciler, sonrasında gerçekleştirilen atölye çalışmaları ile keyifli zaman geçirdiler. Dinozorlar, elektrik ve kimyasal reaksiyonlar konuları ile araştırma ve inceleme faaliyetleri gerçekleştiren öğrenciler, roket fırlatma gösterisi ile heyecanlı anlar yaşadılar.

Özel Dünya Eğitim Kurumları'nda ziyaretçiler, ortaokul öğrencilerinin yaratıcı ve ilginç fikirleriyle ortaya çıkardıkları proje ürünlerini sergiledikleri ve sunumlarını gerçekleştirdikleri zaman diliminde birbirinden güzel fikirlerle ortaya çıkmış ürünlere tanıklık ettiler ve ilgiyle öğrencileri izlediler.

Haber: Bilgehan SAKICI

Bakmadan Geçme