Beyler Mahallesinde elektrik çilesi

Üç yıl önce yapımına başlanan ama bir kısmı henüz tamamlanamayan Beyler köyündeki elektrik şebekesi yenilemesi bir...

Üç yıl önce yapımına başlanan ama bir kısmı henüz tamamlanamayan Beyler köyündeki elektrik şebekesi yenilemesi bir türlü tamamlanmıyor. Üstüne açık bırakılan derin çukurular özellikle de köydeki çocuklar için tehlikeli oluyor. Köy halkı, köyün birçok yerinde bulunan bu çukurluklar nedeniyle akşamları evlerine gidemiyor. Çaldıkları kapılar yüzlerine kapandığı için şimdi basın aracılığıyla yetkililerden bu soruna bir çare bulunmasını talep ediyorlar. Kendi kendilerine buldukları çözümler, dertlerine çare olmuyor.

Vatandaşların yaklaşık olarak üç yıldır bu durumdan şikayetçi olduklarını belirten  Seferihisar Beyler köyü muhtarı Erdinç Yakar, bu soru hakkında konuştu.

Çalmadığı kapı kalmadığını belirten Beyler Köyü muhtarı Erdinç Yakar, konu ile ilgili şunları anlattı:

'Biz Beyler mahallesi olarak merkezden uzak köy statüsündeyiz. Şimdiye kadar köyümüze her zaman güzel hizmetler aldık ama bu iş tabiri caizse arapsaçına döndü. 2020 yılında çalışma başladı fakat bir süre sonra durdu. 2021 yılında firmanın iflas ettiğini belirttiler. İş başladığında direkler için büyük çukurlar kazılmıştı. Bu çukurlar öylece kaldı. Mahalleli düşmemek için özellikle geceleri sokağa çıkmaz oldu. Gediz
elektrik ile görüştük. İhale açtıklarını ama alan olmadığını söylüyorlar. Peki, şimdi biz ne yapacağız. Açılan bu çukurlar ile böyle daha ne kadar bekleyeceğiz. Bir an önce çözüm bekliyoruz' açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme