Beykent Üniversitesi'nden teşekkür

Beykent Üniversitesi, Bademli Mahallesi'ndeki geleneksel Türk konutlarındaki çalışmalarını tamamladı. Yrd. Doç. Dr. Bilge Gönül, Yrd. Doç....

Beykent Üniversitesi, Bademli Mahallesi'ndeki geleneksel Türk konutlarındaki çalışmalarını tamamladı. Yrd. Doç. Dr. Bilge Gönül, Yrd. Doç. Dr. Emine Beria Bayezitlioğlu Rodwell ve beraberindekiler, Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ödemiş Belediyesi ve Beykent Üniversitesi işbirliği ile Bademli Mahallesi'ndeki altı geleneksel Türk konutunda röleve çalışmaları yapıldı. Yaklaşık bir hafta süren çalışmalar kapsamında 23 öğrenci ve iki araştırma görevlisi Bademli'de çalışmalar yaptı. Ödemiş Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür eden Yrd. Doç. Dr. Bilge Gönül, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, 'Ödemiş Belediyesi'nin desteği ile Bademli'de iyi bir çalışma yürüttük. Ödemişlilerden, Bademli'de yaşayanlardan çok şey öğrendik. Emeği olan herkese çok teşekkür ederiz' dedi. 

 

Beykent Üniversitesi tarafından hazırlanan plaketi Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'e takdim etti. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; 'Ödemiş, tarihi bakımından oldukça zengin bir kent. Tarihi dokumuzun ortaya çıkarılması ve korunması kapsamında çalışmalarımızı gerek üniversitelerle gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapmaya devam edeceğiz' dedi.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme