BEYDAĞLI ÖZER FUTSAL MİLLİ TAKIMI ADAY KADROSUNDA

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig&rsquode İncirliova forması giyen Beydağlı futbolcu Özer Çizer, Futsal Milli Takımı aday...

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de İncirliova forması giyen Beydağlı futbolcu Özer Çizer, Futsal Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Yeşil sahalarda İncirliova forması, salonlarda da Adnan Menderes Üniversitesi formasıyla top koşturan 22 yaşındaki Özer, Milli Takım'ın 17-21 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştireceği hazırlık kampında yer alacak. Teknik direktör Ömer Kaner yönetimindeki Futsal Milli Takımı 17 Mayıs Pazar günü saat 17.00'da İzmir Ramada Otel'de bir araya gelecek. Beydağlı Özer, geçen sezon davet edildiği Ege Bölge Karması'nın ardından bu kez Milli Takım'da yer almanın heyecanını yaşayacak.

BAL PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

2006 yılında Beydağ Belediyespor altyapısında futbola başlayıp 2009 yılına kadar Ödemiş Belediyespor altyapısında forma giyen ve dikkatleri üzerine çeken Özer Çizer, 2009-2010 sezonunda Beydağ Belediyespor ile yaşadığı şampiyonluğun ardından Denizli Belediyespor ve Eskişehirspor'da akademi liglerinde futbol yaşantısını sürdürdü.

Sarayköyspor ile ilk Bölgesel Amatör Lig deneyimini yaşayan genç futbolcu eğitim yaşantısını sürdürdüğü Aydın'da Atça Belediye ve Acarlar Belediye formalarıyla Aydın Süper Amatör Ligi'nde ter döktü. 2014-2015 sezonu devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İncirliova Belediyespor'a transfer olan Özer, ligde dört gol kaydederken, baraj maçında Kuşadasıspor'a attığı iki gol takımını ligde tutmaya yetmedi.

120 ÜNİVERSİTE ARASINDA DÖRDÜNCÜ OLDULAR

Özer'in salonlarda forma giydiği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ise Üniversiteler Arası Futsal Şampiyonası'nda 120 üniversite arasında dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attı. Üniversite takımını da performansıyla sırtlayan isimlerden olan Özer, bu başarının ardından iki takım arkadaşıyla birlikte Futsal Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.

Milli Forma'yı taşımak için çok çalışacağını belirten Özer Çizer, 'Milli Takım aday kadrosunda yer almak her sporcu için büyük bir onur. Elimden gelenin en iyisini yapıp Milli Takımımıza hizmet etmek istiyorum. Beydağ'ın adını da Milli Takım'a taşımaktan dolayı son derece mutluyum' ifadelerini kullandı.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme