Beydağlı miniklerden Mehmetçik'e destek

Beydağlı Minik Kalpler Mehmetçikle Gönül Gönüle Projesi kapsamında Beydağ Adile Şen Anaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda...

Beydağlı Minik Kalpler Mehmetçikle Gönül Gönüle Projesi kapsamında Beydağ Adile Şen Anaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin´de mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimize yaptıkları resimleri ve 100 paket incir lokumunu gönderdi.

Beydağlı Minik Kalpler Mehmetçikle Gönül Gönüle Projesi kapsamında Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı'na gezi düzenlendi. Gezide Jandarma Komutanı Fikret Öztürk tarafından öğrencilere Zeytin Dalı Harekatı'nda kahraman Mehmetçiğimizin vatanı korumak için neler yaptığı anlatıldı. Daha sonra okula gelen öğrenciler, kahraman Mehmetçiğimize hediye etmek için resimler yaptı.

Öğrenciler, resimlerini yaparken Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Değirmenci, öğrencileri ziyaret ederek yapılan projeye destek oldular. Efeoğlu Gıda tarafından 100 paket Katre-i Lezzet incir lokumları, Ünal Çetindağ sponsorluğunda askerlerimize gönderilmek üzere okula teslim edildi. İncir lokumları ve yapılan resimler, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Afrin´deki kahraman Mehmetçiklerimize gönderildi.

2016 yılından beri sürdürülen projede öğrencilere vatan-millet sevgisini öğretmek ve kahraman askerlerimize manevi destek sağlamak amaçlandı.

Haber: Emine Hilal ZORLU

Bakmadan Geçme