BEYDAĞDA KÜSMEZDEN ZİYARET MARATONU

Beydağ&rsquoda 7 Aralık&rsquota göreve başlayan Kaymakam Hilal Küsmez, ilçedeki okullar, resmi kurumlar ve işletmeleri ziyaret ediyor....

Beydağ'da 7 Aralık'ta göreve başlayan Kaymakam Hilal Küsmez, ilçedeki okullar, resmi kurumlar ve işletmeleri ziyaret ediyor.

Beydağ Kaymakamlığı'nda 1 yıl görev yapan İlhan İlkan'ın son aşama eğitim için görevinden ayrılmasının ardından Küçük Menderes Havzası'nın ilk kadın Kaymakamı olarak 7 Aralık 2015 tarihinde göreve başlayan Hilal Küsmez, okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluşuyor.

 YAPIMI SÜREN LİSE BİNASINI İNCELEDİ

İnşaat çalışmaları %95 oranında tamamlanan Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin yeni binasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ay ile birlikte incelemeler yapan Kaymakam Hilal Küsmez, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin mevcut binasında eğitimlerine devam eden öğrencilerle de bir araya geldi. Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde çiçeklerle karşılanan Küsmez, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti.

80. Yıl Aşağı Aktepe İlkokulu'nda öğretmenler ve öğrenciler ile öğle yemeği yiyen Küsmez, Adile Şen Anaokulu'nda da minik öğrencilerle buluştu. Okul ziyaretlerinin yanı sıra bir yandan iade-i ziyaretlere de başlayan Küsmez, ilçede bulunan işletmelerde üretimi yerinde inceledi.

Başar Uçar

Bakmadan Geçme