Beydağ Halk Eğitim Merkezinin Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Beydağ İlçesinde Halk Eğitim Merkezinin 2021 / 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında kurslara katılan ve...

Beydağ İlçesinde Halk Eğitim Merkezinin 2021 / 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında kurslara katılan ve çeşitli dallarda kurs eğitimlerini tamamlayan kursiyerler yıl boyunca çalışmasını tamamladığı birçok el işi ve çeşitli sanatsal çalışmaları sergi de görücüye çıktı.

Beydağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Pulcu sergi açılışında yaptığı konuşmasında '2021-2022 öğretim yılı Halk Eğitimi Merkezimizin açtığı kurslara devam eden, kursiyerlerimizin öğretmenleri rehberliğinde ürettikleri ürünlerin yer aldığı geleneksel yıl sonu sergimizi açtık. 2021-2022 öğretim yılında toplam 52 kurs açılmış ve bu kurslara 791 kursiyer katılmıştır. Halen mevcut devam eden 11 kursumuza, 195 kursiyer devam etmektedir. Ayrıca 215 açık lise ve 27 açık ortaokul öğrencilerimizin kayıt kabul iş ve işlemleri müdürlüğümüzce yapılmakta olup, çeşitli alanlarda kurslarımız yaz döneminde de devam edecektir' dedi.

Beydağ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan yıl sonu sergisinde çeşitli el işi ve sanatsal çalışmalar açılışa gelen konuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Yapılan açılış törenine Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kılıç, Beydağ İlçe Jandarma Komutanı Mesut Ertekin, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu olmak üzere çeşitli kamu kurum, kursiyerler ve aileleri katıldı.

Seher GÖÇEN

Bakmadan Geçme