Beydağ Belediyesi muhtarlarla bir arada

Beydağ Belediyesi mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı gerçekleşti. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar 'Mahalle muhtarlarımız, meclis üyelerimiz,...

Beydağ Belediyesi mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar 'Mahalle muhtarlarımız, meclis üyelerimiz, İBB Yerel Hizmetler Müdürlüğümüz ve belediye personelimiz ile muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Taleplerin ilgili kurumlara yönlendirilmesi ve vatandaşlara yardımcı olunması konusunda bizim en büyük desteğimiz muhtarlarımızdır.

Beydağ'ımızda birlik ve beraberlik içinde mahallelerimize hizmetlerimizi en iyi şekilde götürebilmek için birbirimize kenetlenerek hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Beydağ Muhtarlar Derneği Başkanı Erkan Yağcı Beydağ Belediyesi ve Beydağ ilçesindeki mahalle muhtarları, toplantının verimli geçtiğini belirttiler. Muhtarlar Derneği Başkanı Yağcı, 'Beydağ Belediye Başkanımız Yılmazlar tarafından gerçekleşen bu toplantı buluşmasında mahalledeki bazı sorunlarla ilgili çözüm aşamasında yapılması gereken konular hakkında değerlendirme yapıldı' dedi.

Ayşe Mingir

Bakmadan Geçme