Beşiktaş’tan, taraftarını üzen haber

Beşiktaş, uzun süredir Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgileniyordu. Beşiktaş yaptığı açıklamada “Gerek Anderson Talisca...

Beşiktaş, uzun süredir Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgileniyordu. Beşiktaş yaptığı açıklamada 'Gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos'la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.' ifadelerini kullandı.

Taraftardan büyük tepki

Beşiktaş'lı taraftarlar özellikle önceki dönemlerde formalarını giyen Anderson Talisca için büyük umutlar taşıyordu. Arabistan basınında çıkan haberlerde oyuncunun kadro dışı kalabileceği iddiaları da bu umutlarını alevlendirmişti. Oyuncuyla ilgilendiklerini ancak maddi sorunlardan dolayı bu transferin gerçekleşmediğini açıklayan Beşiktaş yönetimine taraftarlardan istifa çağırıları gelmeye başladı.

Kulübümüzden Açıklama

Yazılı ve görsel basınla sosyal medyada Kulübümüzle ilişkilendirilen profesyonel futbolcular Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile ilgili açıklamamızdır:

Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol… pic.twitter.com/9I0JzMvzPB

— Beşiktaş JK (@Besiktas) August 21, 2023

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme