Beş ilçede coşkulu buluşmalar

İzmir’e gelerek yoğun bir programla teşkilatın nabzını tutan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir,...

İzmir'e gelerek yoğun bir programla teşkilatın nabzını tutan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Menderes'ten başladığı ziyaretlerine Bayındır, Bornova, Çiğli ve Karabağlar ile devam etti. Beş ilçede gerçekleştirilen yoğun katılımla ve heyecan içinde geçen teşkilat buluşmalarında önemli mesajlar verildi.  

Kandemir'e AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Cemal Bekle ve İl Başkan Yardımcıları eşlik etti. Yoğun katılım ve heyecanla geçen buluşmalara ayrıca Ege Bölge Koordinatörü Manisa Milletvekili Murat Baybatur, İzmir Koordinatörleri Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ile birlikte Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ve Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de katıldı.

'Benim ismim yaşasın diye değil, memleket kalkınsın diye'

 AK Parti İzmir teşkilatının gittikçe çoğalan heyecanından duyduğu memnuniyeti dile getiren Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, 'AK Parti, büyük bir aile. AK Parti, en altından en üstüne kadar ilmik ilmik emekle örülmüş büyük bir mücadelenin adı. Kahraman arkadaşlarımızın cansiperane mücadelesinin adı. Bu ailenin ferdi olmak, büyük bir şeref ve onur. İzmir'de bunu bir kez daha gördük' diye konuştu.

Kandemir, teşkilat mensuplarına seslendiği konuşmalarında ayrıca şu sözlere yer verdi: 'Bugüne kadar AK Parti bayrağı yere düşmesin diye geceli gündüzlü mesai harcamış tüm teşkilat mensuplarına, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız adına şükranlarımı sunuyorum. Her bir arkadaşımız, ayrı ayrı mücadeleye omuz vermiş, 'Benim ismim yaşasın' diye değil, 'Memleket kalkınsın', 'Ülke büyüsün' diye gayret etti.'

 'Bu işe ruhunu koymuş'

İzmir'de yakalanan olumlu havadan ve birlik beraberlik tablosundan çok memnun kaldığını dile getiren Kandemir, 'Allah'ın izniyle Türkiye'yi büyütmeye devam edeceğiz. İzmir ilçelerindeki bu havadan çok mutlu oldum. Kerem Ali Başkan, bu işe ruhunu koymuş bir başkan. Ben inanıyorum ki İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli'nin riyasetinde İzmir'de yakılan ateşle bu dönem muazzam bir eser ortaya çıkaracağız. Bugün gördüğüm ateş harlanır, tüm Türkiye'yi ısıtır. 7. Olağan Kongremiz sürecinde birliğimizi, kardeşliğimizi, beraberliğimizi derinleştirelim. Omuz verdiğimiz davamızı güçlendirelim, Türkiye'mizi büyütelim diye arzu ediyoruz' diye konuştu. 

Yeni partiler hakkında yorum

AK Parti'nin başarısının birlik ve beraberlik içinde olmayı başaran teşkilatlarının başarısı olduğunu dile getiren Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise yaptığı konuşmalarda şu mesajları verdi: 'Türkiye, inşallah bundan sonra nice 17 yıllar daha AK Parti iktidarları tarafından yönetilecek. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kadroları, Türkiye'nin her köşesinde hizmetleri heyecanla sürdürüyor. İçimizden geçmiş dönem bakanlık yapmış isimler, yeni bir siyasi oluşum içine girmiş olabilirler. Bunlar, AK Parti'ye gönül vermiş ve 17 yıldır AK Parti'nin oyları ile hizmet etmesini sağlamış milletimizi sevindirmez.'

'Alandan çıkmıyor, evimize girmiyoruz'

 31 Mart seçimlerinden sonra  AK Parti İzmir teşkilatlarının giderek artan bir motivasyon sergilediğini ve hiç ara vermeden alan çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, '31 Mart'tan sonra durmadık, yorulmadık. Seçimler bitti, biz çalışmalara devam ettik. Alandan çıkmadık, eve girmedik. Her ilçemizdeki AK Noktalarımızla halkımızla buluşuyoruz, yeni üyeler yapıyoruz. 21 bin üyemizi tek tek ziyaret ettik. Sandık bazlı çalışmalarımızı yürütüyoruz.

'İzmir buluşmaları' adında bir çalışma başlattık. İlk önce siyasi parti il başkanları ile buluştuk, ardından STK Başkanları ile buluştuk ve buluşmaya devam ediyoruz. İzmirlileri dinliyoruz, istişare ediyoruz. Siyaset Akademisi katılımlarında İzmir olarak rekor kırdık, 1116 kişi ile birinci olduk.  Bu çalışmaları hep birlikte, 30 ilçe yaptık. Biz biriz, beraber İzmir'iz. İzmir'de bu dönemde en yüksek başarıyı yakalayacağız ve Türkiye'de lokomotif ili olacağız.' dedi.

2024 hedefini açıkladı

Başkan Sürekli, yaptığı konuşmalarda 2024 hedeflerinin de altını çizerek şunları söyledi: 'Yorulmadan, durmadan çalışacağız. Ne zamana kadar? 2023'teki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyu İzmir'den çıkarıncaya kadar. Arkasından 2024'te Büyükşehir Belediyesi'ni ve ilçeleri kazanıncaya kadar yorulmadan çalışacağız. Seçmenin oyunu almadan İzmirlilerin gönlüne gireceğiz. Gönlüne girmek içinde alanda olacağız, İzmirlilerin hep yanında olacağız. Çünkü biz, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilat mensuplarıyız. Onlara layık olmaya çalışacağız.'

Onur Karagöz

 

Bakmadan Geçme