Bergama’nın yerel seçimlerdeki CHP belediye başkan aday adaylarından biri belli oldu

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber partilerin seçim stratejileri, illerdeki ve ilçelerdeki belediye başkan adayları...

2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber partilerin seçim stratejileri, illerdeki ve ilçelerdeki belediye başkan adayları merak konusu oldu.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve meclis başkanvekili Mustafa Özuslu, yerel seçimlerde İzmir'in Bergama ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı olacağını ilan etti.

Doğma büyüme Bergamalı

Bergama'da doğan ve büyüyen Özuslu, konu hakkında yaptığı açıklamalarda resmi sürecin henüz başlamış olmadığını, ancak kendisinin belediye başkan adayı olmakta kararlı olduğunu vurguladı; 'Ben 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bergama Belediye Başkanı Aday Adayı olacağım' dedi.

Bergama'nın doğduğu ve büyüdüğü şehir olduğunu sözlerine ekleyen Özuslu, aday adaylığı niyetini örgütüne ilettiğini ve kararlılığını saklamadığını belirtti.

Aday adaylığının her partilinin hakkı olduğunu da söyleyen Özuslu, 'Her Bergamalının da Bergama'yı daha iyi yönetmek üzere, böyle bir iddiayı ortaya koyması da hakkıdır. Her Cumhuriyet Halk Partilinin aday adayı olmak anasının ak sütü gibi helaldir' dedi.

Kendisinin adaylığa yükselip yükselmeyeceğine ise partinin yetkili kurullarının karar vereceğini ekleyen Özuslu, resmi başvuruda ise bulunacağını duyurdu.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme