Bergama Bisiklet Festivali yine dopdolu

Bergama’da 2. kez gerçekleştirilecek Bisiklet Festivali, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festivalde Bergama’nın tarihi sokaklarında...

Bergama'da 2. kez gerçekleştirilecek Bisiklet Festivali, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Festivalde Bergama'nın tarihi sokaklarında ve bölgenin oksijen deposu olan, doğal harikalarla dolu Kozak Yaylası'nda bisiklet turları düzenlenecek.

Festivale katılım ise kota ile sınırlandırılmış durumda. Bergama Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımına göre başvurular, 1 saat içinde doldu.

Yurt dışından da yoğun ilgi gören festival ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bergama Belediyesi, 'Bisiklet festivali başvurularımız yurtiçi ve yurt dışından gelen yoğun ilgi ile 1 saat içinde dolmuştur. Tüm bisikletsever ve katılımcılara teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin' ifadelerini kullandı.

Bisiklet festivali başvurularımız yurtiçi ve yurt dışından gelen yoğun ilgi ile 1 saat içinde dolmuştur. Tüm bisikletsever ve katılımcılara teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin#doludolu4yıl#bisikletfestivalibergama#sporkentibergama pic.twitter.com/1fpXxZxM4h

— Bergama Belediyesi (@bergamabel) August 4, 2023

Utku Beycan

Bakmadan Geçme