Belediyeden önlem kararları

Alınan yeni önlemlerle koronavirüs ile mücadelede ikinci safha başlarken Ödemiş Belediyesi de kendisine bağlı tesisler hakkında...

Alınan yeni önlemlerle koronavirüs ile mücadelede ikinci safha başlarken Ödemiş Belediyesi de kendisine bağlı tesisler hakkında kararlarını açıkladı. Buna göre Hayvan Pazarı'nın açılma süresi düzenlenirken tüm kültür-sanat ve spor kursları ertelenerek bu işlevde kullanılan tesisler de geçici olarak kapılarını kapattı.

Konu hakkında Ödemiş Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde: 'Belediyemiz bünyesinde düzenlenen tüm kültür-sanat ve spor kursları, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buna bağlı olarak belediyemizin kültür-sanat ve spor amaçlı kullanılan tüm tesisleri geçici süreyle kapatılmıştır.

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonları 20.00 ila 10.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağından Ödemiş Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı, 19.11.2020 tarihinden itibaren her hafta perşembe gününü cumaya bağlayan gece 04.00'te salgınla mücadele tedbirlerine uygun şekilde açılacaktır' ifadelerine yer verildi.

Özcan Çetin

Bakmadan Geçme