BELEDİYE BAŞKANINA CEVABIMIZDIR

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş hakkında çıkan haberler sonrası iddiaları cevaplandırmak yerine iftiraya sarıldı. Mart ayı...

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş hakkında çıkan haberler sonrası iddiaları cevaplandırmak yerine iftiraya sarıldı. Mart ayı belediye meclis toplantısında kendisine yöneltilen sorulara cevap veremeyen belediye başkanı gerçeğin peşinde koşan gazetelerin sahipleri hakkında asılsız iddialarda bulunmaya başladı. Biz de Ödemiş'in sesi olan bir medya olarak diyoruz ki:

  1. Yapılan ihaleler usulsüz demedik.
  2. Belediye başkanı adaylığınız sırasında gazetemizi ziyaret ettiniz. Gazetemizin Genel Müdürü İsmail Atahan Keçeci size borçları nasıl ödeyeceksiniz diye sorduğunda, hem hizmet edeceğiz hem de borçları ödeyeceğiz, dediniz. Ama satış yapacağım demediniz.
  3. Elde edilen para Mehmet Eriş' in cebine gitti demedik, nerede kullanılacak dedik.
  4. Satılan yer babanızın yeri değil ki Ödemişlinin malıdır, dedik.
  5. 4 milyona satılmayan yer 18 milyona satıldı diyorsunuz, Ödemiş'te 300 bin lira olan daireler 3 milyon oldu. Sizin yaptığınız satışta dediğiniz gibi bir kar söz konusu değil. Ki biz elde edilen herhangi bir kardan rahatsız değiliz.
  6. Bugün 18 milyona sattığınız arazi değerinde bir yeri geri kazanmak isteseniz Ödemiş'in herhangi bir yerinden böyle bir arazi alabilir misiniz?
  7. Yapılan bir ihaleye Başkan Yardımcısının kayınpederi girebiliyor da emlak ticareti ve müteahhitlik yapan bir firmanın girmesinden mi rahatsız oluyorsunuz?

Bakmadan Geçme