Beden dili eğitimi verildi

Ödemiş Ticaret Odası tarafından üyelerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla İzgören Akademi İşbirliği ile...

Ödemiş Ticaret Odası tarafından üyelerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla İzgören Akademi İşbirliği ile 'DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR! BEDEN DİLİ EĞİTİMİ ' konulu seminer gerçekleştirildi. İzgören Akademi Eğitmeni Ece Üvey tarafından verilen eğitim, Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonu'nda yapıldı.

Eğitim içeriğinde; İletişimin Üç Boyutu, Söz, Ses ve Beden Dilinin Kullanımı, Beden Dili Uygulaması, Ellerin Verdiği Mesajlar, Bacaklar, Gözler, Renklerin İş dünyasındaki kullanımı, Beden Dili ve Kültürel Farklılıklar başlıklı konular yer aldı.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş; 'Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ve anketlerden aldığımız sonuçlara göre planlanan eğitimlerden Stressiz Zaman Yönetimi'ni geçtiğimiz ay gerçekleştirdik. Beden Dili Eğitimi'ni de İzgören Akademi Eğitmeni Ece Üvey ile bu ay tamamladık.
Bu eğitim sayesinde beden dili işaretlerini doğru olarak okumakla kalmayıp aynı zamanda iletişim esnasında vermek istediğiniz mesajı etkili bir şekilde verebilmek için beden dili işaretlerini doğru olarak kullanacaksınız. Önümüzdeki günlerde de kişisel ve mesleki gelişimlere yönelik eğitim seminerlerimiz devam edecek. Nisan ayında İletişimin 5 Anahtarı konu başlıklı seminerimiz var. Onların da duyurusunu yapıp bilgi vereceğiz. Üyelerimizin katılımını bekliyoruz' dedi.

HABER: TURGAY KONURALP

Bakmadan Geçme