Bayraklı’da Başkan Sandal, teşkilatın kuruluşunun yıldönümünde Zabıta ekiplerini kutladı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 197. yılı vesilesiyle düzenlenen Zabıta Haftası kutlama etkinliği...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 197. yılı vesilesiyle düzenlenen Zabıta Haftası kutlama etkinliği vasıtasıyla Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldi. Personele tebriklerini ve teşekkürlerini sunduğu etkinlikte Başkan Sandal konuşma yaptı.

Teşkilatın kuruluşunun 197. yılında ekipleri kutlayan Sandal, 'Zabıta ekiplerimiz bizim sokaktaki görünen yüzümüzdür. Şunu bilmeliyiz ki, biz bu ülkeyi devlete borçluyuz. O nedenle görev süremiz içinde bu temel bilinci hiçbir zaman bir tarafa bırakmayacağız' dedi.

Asli görevlerinin kamuya hizmet olduğunu, ülkenin bütünlüğünün önemini, Atatürk'ün çizgisinin korunması ve cumhuriyet için görev yapılması gerektiğini vurgulayan Sandal, 'bizim önemsediğimiz temel ilkeler bunlardır' dedi.

Zor şartlardan geçildiğini ve bu şartlar altında birliğe ve beraberliğe özel ihtiyaç bulunduğunu da sözlerine ekleyen Sandal, son olarak personellerden ellerini vicdanlarına koyarak kamu görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini rica etti, tek ihtiyaçlarının bu olduğunu söyledi; 'başka bir şeye ihtiyacımız yok. Ben de sizin arkanızda olmaya devam edeceğim, kamunun hakkını korumak bizim boynumuzun borcudur' ifadelerini kullandı.

Haber merkezi

Bakmadan Geçme