Bayraklı Belediyesi Başkanı Sandal personeliyle bayramlaştı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Birlik ve beraberlik...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Sandal, tüm çalışanların maaş ve ikramiyelerini, bayram öncesi eksiksiz olarak ödediklerini müjdeledi. Sandal, 'Ailelerinizle, sevdiklerinizle, huzur ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmenizi dilerim' dedi.

Başkan Sandal konuşmasına şöyle devam etti: 'Bu zorlu süreçte duruşumuzu bozmadan ileriye gitmemiz gerekiyor. Bu yoldan geri adım atan namerttir. Tüm ekonomik sıkıntılara rağmen çalışma arkadaşlarımızın maaşlarını gününde, vaktinde almaları için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ne yapılması gerekiyorsa tedbirlerimizi alacağız ve üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bayram öncesinde tüm çalışanlarımızın maaşlarını, ikramiyelerini ve tüm haklarını hesaplara yatırdık. Ailelerinizle, sevdiklerinizle, huzur ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bizim için değerlisiniz. Bayramımız kutlu olsun' ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme