Bayındırspor play off'ta

Sarı kırmızılılar, İzmirspor'un Güraltay'a kaybetmemesi ile Bölgesel Amatör Lig şansını devam ettirdi Süper Amatör Lig Kırmızı...

Sarı kırmızılılar, İzmirspor'un Güraltay'a kaybetmemesi ile Bölgesel Amatör Lig şansını devam ettirdi

Süper Amatör Lig Kırmızı Grup'ta normal sezonun son haftasında İzmirspor, sahasında Güraltay ile berabere kaldı. Bu sonuçla Bayındırspor, Torbalıspor ve İzmirspor, Kırmızı Grup'u ilk üç sırada bitirerek play off'a katılmaya hak kazandılar. 
7. dakikada Umut'un soldan ortasında Bekir'in kafa vuruşu üstten dışarı gitti. 28. dakikada İzmirspor ceza sahası içinde yaşanın karambolde top Umut'un eline çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. 29. dakikada topun başına geçen Ali İhsan takımını öne geçirdi: 0-1. 40. dakikada Durmuş'un sağdan yaptığı ortada  Bekir indirdi. Muhammed Ali altıpasta müsait pozisyonda vuramayınca takımını mutlak bir golden etti.
50. dakikada Durmuş'un ortasında Muhammed Ali'nin kafa vuruşu üst direkten döndü. 57. dakikada  gelişen Güraltay atağında Uğur'un vuruşu üstten auta çıktı. 62. dakikada sol çaprazda topla buluşan Bekir, rakibini çalımladıktan sonra önünü açtı. Vurduğu plase yavaş gidince kaleci kolaylıkla topu kontrol etti. 75. dakikada Jorge'nin ortasında top ceza sahası içinde Ali Zeybek'in eline çarptı ve hakem yeniden penaltı noktasını gösterdi. 76. dakikada Bekir sert bir vuruşla beraberliği getirdi: 1-1.

Fikstür 22 Mart'ta

Bayındırspor'un yanı sıra Torbalıspor, İzmirspor, Bornova 1881, Bornova Belediyespor ve Dikili Çandarlıgücü'nün mücadele edecekleri play off grubunun fikstürü, 22 Mart Çarşamba günü belli olacak. Maçların 29 Mart Çarşamba günü başlaması bekleniyor.

İzmir'in Bölgesel Amatör Lig'deki kontenjanı önümüzdeki sezon altıdan beşe düşeceği için play off grubundan sadece birinci olan takım direkt olarak bir üst lige yükselecek. Grubu ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar, Bölgesel Amatör Lig'den gelecek takımlarla baraj maçı oynayacaklar.

İşçievleri play out'a

İlk 20 hafta galibiyeti olmayan Urla Gençlik'in üç maç üst üste kazanmasıyla büyük çekişmeye sahne olan ligin alt sıralarındaki yarışta son gülen İşçievleri oldu. Kırmızı beyazlılar, sahasında Narlıdere Belediyespor'u 3-1 yenerek ligde kalma umutlarını Beyaz Grup'tan gelecek takımla oynayacağı play out maçına taşıdı. Urla Gençlik ise sahasında küme düşmesi kesinleşen Seferihisarspor'u 7-3 yenmesine rağmen lige veda etti.

Lider Torbalıspor, rakibi Kuruçeşme'nin maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine normal sezonu 3-0'lık hükmen galibiyet ile kapattı. Selçuk Efesspor, deplasmanda Güzelbahçe Belediyespor'a 8-0 kaybetti. Kırmızı beyazlılar, bu sonuçla kalesinde toplam 100 gol görmüş oldu. Çeşme Belediyespor, sahasında Torbalı Çaybaşıspor'u 5-0 yenmesine rağmen ikili averajda Bayındırspor'un gerisinde olduğu için ilk üçe giremedi.

 

STAT: Yeşilyurt
HAKEMLER: Anıl Pola, Gökhan Özyurt, Murat Güvenli
İZMİRSPOR: Serhat , Raşit (65 Gökhan), Çağrı, İrfan, Metin, Bekir (80 Muhammed Alagaş), Hüseyin, Durmuş, Umut (46 Jorge), Erhan, Muhammed Ali
GÜRALTAY: İbrahim, Berk, Ali İhsan,  Egecan, Ali Zeybek, Hakan, Uğur, Barış, Semih, Ahmet (46 Erhan), Tayfun (85 Şenol)
GOLLER: Dk. 29 Ali İhsan (Güraltay) – 76 Bekir (pen.) (İzmirspor)
SARI KARTLAR: Ali İhsan (Güraltay) – Jorge (İzmirspor)

Bakmadan Geçme