BAYINDIRLI GENÇLER KONSERLE STRES ATTI

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır&rsquoda gerçekleştirilen konserde gençler doyasıya eğlendi. Bayındır Belediyesi Düğün Salonunda saat 13:30&rsquoda...

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır'da gerçekleştirilen konserde gençler doyasıya eğlendi. Bayındır Belediyesi Düğün Salonunda saat 13:30'da başlayan konseri Ghettoblaster Rap Grubu ile Rock Grubu Karga düzenledi.

Birbirinden güzel ve beğenilen parçaları söyleyen Ghettoblaster ve Karga grubu büyük alkış aldı. 2014 yılının ilk konserinde büyük stres atan gençler konserin bitmesini hiç istemediler. Konsere gençlerin yanı sıra siyasilerden de ilgi vardı.

Ak Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, MHP Bayındır Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar ve CHP Bayındır Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Okkalı da konsere gelerek gençleri tebrik ettiler.

Konserde bir sürpriz de yaşandı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılan ve yarı finale kalmayı başaran Güney Karabay ve Samican Başkanoğlu sahne alarak dans gösterisi sergiledi. Yaptıkları muhteşem dansları ile katılanları büyüleyen gençler izleyenlerden büyük  alkış aldı. 

Bakmadan Geçme