Bayındır'ın tanıtımı Almanya'da yapıldı

Çiçek cenneti olan Bayındır ilçesinde Mayıs ayında yapılması planlanan Çiçek Festivali organizasyonu ile ilgili hazırlıklar hızla...

Çiçek cenneti olan Bayındır ilçesinde Mayıs ayında yapılması planlanan Çiçek Festivali organizasyonu ile ilgili hazırlıklar hızla devam ederken Bayındır Belediyesi'nden oluşan bir grup, Almanya'da gerçekleşen Uzman Değişim Programı'na katıldı. Bayındır Gençlik Merkezi görevlileri, Bayındır'ın kültür yapısını içeren ve birçok ilçeyi ilgilendiren dökümleri Almanya'daki heyete teslim ettiler.

Almanya'da gerçekleşen Uzman Değişimi Programı'na özel olarak katılan Bayındır Gençlik Merkezi heyeti, 'Başta Osmanlı döneminden günümüze uzanan çiçekçilik başta olmak üzere ilçemizde yapılan gerek tarım alanı ve gerekse birçok yönlerini dile getiren bilgi kitapçığı ile ürünlerin bulunduğu  çantayı Alman heyete teslim etmemizin yanı sıra ilçemizde geleneksel  olarak gerçekleşen Çiçek Festivali'ne Almanya'daki heyeti davet ettik. Türk-Alman dostluğu adına önemli bir adım attığımıza inanıyoruz. Bu proje kapsamında ilçemizin tanıtımı yaparak onlara çeşitli bilgiler vererek projeyi en iyi şekilde değerlendirdik' dediler.

ÖZEL HABER: Turgay KONURALP

Bakmadan Geçme