Bayındır'dan imza şov

Önümüzdeki sezon da İzmir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bayındırspor, yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarına...

Önümüzdeki sezon da İzmir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bayındırspor, yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Sarı kırmızılı ekip, Bayındır Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde Nazilli Yıldızgücü'nden sağ bek Berkant Özatak, Acıpayamspor'dan kaleci Ahmet Mert, Gaziemir Gençlikspor'dan orta saha oyuncusu Mutlu Doğan, kaleci Ahmet Erbay ve stoperler Görkem  Çıtak ile Ali Yılmaz, Sarıgöl Belediyespor'dan santrafor Onurcan Akayoğlu, Salihli Belediyespor'dan sağ açık Sercan Arasan ve Poyracık Bilir Altay'dan orta saha oyuncusu Esat Karadeniz ile birer yıllık sözleşme imzalarken geçtiğimiz yıl da kadrosunda olan orta saha oyuncuları Yasin Yılmaz, Yüksel Babayiğit ve Ahmet Çevik ile nikah tazeledi.

Geçen sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluğu bu yıl yakalamak için kadroyu güçlendirdiklerini dile getiren Bayındırspor Başkanı Ali Doğu, 'Geçtiğimiz sezon iyi bir mücadele vermemize rağmen play out maçında şanssız bir şekilde penaltılarda kaybettik ve Bölgesel Amatör Lig'in kapısını aralayamadık. Bu sezon mevcut kadroyu güçlendirerek yeni ve flaş isimleri kadromuza dahil ettik. Bayındır Belediyesi'nde gerçekleşen imza töreninde dokuz yeni oyuncu ile sözleşme imzalamanın yanında mevcut kadromuzdan üç oyuncu ile de tekrar anlaştık' dedi.

Haber: Turgay KONURALP

 

Bakmadan Geçme