BAYINDIRDA YANGIN PANİĞİ

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır&rsquoda iki katlı bir evde elektrik kontağından çıkan yangın hareketli dakikaların yaşanmasına...

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır'da iki katlı bir evde elektrik kontağından çıkan yangın hareketli dakikaların yaşanmasına yol açtı. Evde kimsenin bulunmadığı sırada başlayan yangın itfaiye tarafından söndürüldü, ancak ev kullanılamaz hale geldi.

Bayındır'ın Kurt Mahallesi Hıdıroğlu Sokak No.7'deki evde iki katlı evde saat 18:00 sıralarında yangın çıktı. İtfaiye personeli Kazım Tayfun Obar'a ait olan evde kimsenin bulunmadığı sırada başlayan yangını görenler, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Evde kiracı olarak oturan Volkan Güzel haberi alır almaz hemen evine geldi.

Olay yerine gelen itfaiye, yoğun çalışmaların ardından yangını kontrol altına aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Oturma odası ve çatının yandığı evde ilk belirlemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığı ve yangından dolayı yaklaşık 15 bin TL maddi hasar olduğu bildirildi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme