BAYINDIR’DA BEYAZ GÖNÜLLER’DEN YÖRESEL YEMEK ŞENLİĞİ

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır&rsquoda etkin faaliyette olan Beyaz Gönüller Derneği&rsquonce yöresel yemek şenliği düzenlendi. Bayındır&rsquoda...

 Mehmet Akif Avşar – Bayındır'da etkin faaliyette olan Beyaz Gönüller Derneği'nce yöresel yemek şenliği düzenlendi.

Bayındır'da yapılan kız öğrenci yurduna ve derneğe katkı amaçlı yapılan faaliyetin açılışına Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı ve AKP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kertiş, MHP Belediye Başkan Adayı Mümtaz Almışlar, CHP Belediye Başkan Adayı Ufuk Sesli, AKP ilçe başkanı Uğur Demirezen, MHP İlçe Başkanı İbrahim Soğancıoğlu, CHP İlçe Başkanı A.Fuat Özbuldan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Cantürk, Şube Müdürleri Halil Değirmenci ve Mahmut Ay, İlçe Tarım Müdürü Vehbi Çapak, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Ekeroğlu, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Züleyha Coşkun yöresel yemek şenliğinin yarına kadar süreceğini ve tüm Bayındır halkının davetli olduğunu söyledi. Şenlikte yöresel yemeklerin dışında takı, canlı çiçek, Türkiye'nin diğer illerindeki yöresel lezzetler ve o bölgeye ait meşhur hediyelik ürünler yer alıyor.

Bakmadan Geçme