Bayındır telafi peşinde

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor deplasmanında aldığı şok...

Süper Amatör Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor deplasmanında aldığı şok yenilgi ile başlayan Bayındırspor, bu hafta seyircisinin karşısına çıkıyor. Sarı kırmızılılar, bugün saat 13.00'te Bayındır İlçe Stadı'nda Narlıdere Belediyespor ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında iki takım arasında Narlıdere'de oynanan müsabakada Bayındırspor, rakibini tek golle geçmeyi başarmıştı.

Lider Çeşme Belediyespor, Çeşme derbisinde Alaçatıspor'a konuk olacak. Üçüncü İzmirspor ise puansız bir şekilde ligin dibine demir atan Selçuk Efesspor karşısında rakip sahada puan arayacak. Torbalı Çaybaşıspor, zorlu Gaziemir Gençlikspor deplasmanına çıkarken dördüncü sıradaki Güzelbahçe Belediyespor sahasında Şirinyerspor'u, Kuruçeşme ise Balçova Belediye Termalspor'u misafir edecekler. Günün saat 15.00'te oynanacak tek maçında ise Güraltay ile Menderes Belediye Eğitim ve Kültürspor oynayacaklar.

Haber: İlker Özekli

Bakmadan Geçme