BAYINDIR KIŞIN ORTASINDA ÇİÇEK AÇTI

Bayındır Turan Mahallesinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Nergis ve Kuru çiçek festivali yapıldı. Havanın soğuk olmasına...

Bayındır Turan Mahallesinde bu yıl ikincisi gerçekleşen Nergis ve Kuru çiçek festivali yapıldı. Havanın soğuk olmasına aldırmayan vatandaşlar çevre il ve ilçelerden Bayındır'a akın etti. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı festivalde Ece Mumay şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Aynı zamanda siyasetten de çok sayıda katılımcı vardı. 2. Nergis ve Kuru çiçek festivali; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen, Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen yaptığı açıklamada, Bayındır Turan Mahallesi Nergis ve Kuru Çiçek Festivalimize katılan; öncelikle Turan Mahallesi sakinlerimize tüm hemşehrilerimize, tüm misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum, dedi.

Seher Göçen

 

Bakmadan Geçme