Bayındır Gençlik Hizmetleri yaz etkinlikleri

Okulların tatil olması nedeniyle, yaz ayını farklı bir şekilde geçirmek isteyen bazı öğrenciler de Gençlik Hizmetleri ...

Okulların tatil olması nedeniyle, yaz ayını farklı bir şekilde geçirmek isteyen bazı öğrenciler de Gençlik Hizmetleri  İlçe Spor Müdürlükleri tarafından açılan çeşitli spor branşlarından yararlanmaya devam ediyor.

Bayındır İlçesinde Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğünün açtığı çeşitli kurslar devam ederken Halk Oyunlarında Gönüllü Eğitimci Halk Oyunları Usta Öğreticisi Fulya KADAN ve Gençlik Hizmetleri Bayındır İlçe Spor Müdürü ve Halk Oyunları Usta Öğreticisi Erdal İNCE kontrolünde başlayan Eğitimlerde 2 grup oluşturuldu. Eğitimler Salı ve Perşembe günleri saat 11.00 da yapılacak olup yaz boyunca devam ediyor.

480 ÖĞRENCİ KATILIMI

Bayındır İlçesinde yaz ayı etkinlikleri kapsamında 10 Farklı Branş, 32 Farklı Gurup ve 480 katılımcı ile kapsamında, birçok eğitici spor branşlarının yanında ayrıca düzenlenen Karikatür ve Mizah Kulübü Çalışmalarına devam ediyor. Yine karikatür kursu kapsamında, Gönüllü Eğitimci Meltem KARAKOÇ ve Stajyer Merve PINAR kontrolünde devam eden eğitimlerimiz yaz döneminde 4 farklı grup ile devam ediyor.

Bakmadan Geçme