Başkan Volkan Şeker, “Halkım düşüncesince 7/24 görevdeyim”

Mersin Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, seçildiği günden buyana bölüt işlev kılmak düşüncesince 7/24 görevde bulunduğunu...

Mersin Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, seçildiği günden buyana bölüt işlev kılmak düşüncesince 7/24 görevde bulunduğunu dedi.

Zor koşullarda verecekli müşterek şehremaneti teyit aldığını kail Başkan Şeker icra ettiği açıklamada 'Başkan seçildiği günden buyana vatandaşlarımı katiyen üzmedim ve üzmem de. Ben onlar düşüncesince bu makamda koltuktayım. Seçildiğim güneş belediyeyi verecekli yerine teyit aldım. Azimle çabalarımla katiyen işlev etmekten vazgeçmedim. Belediyenin bütçesi elverişsiz ve kısıtlanmış olması durumunda olanaklar dahilinde ilçeme işlev kılmak düşüncesince elimden mevrut gayreti gösteriyorum göstermeye de bitmeme ediyorum. Halkımın dobra gününde, çirkin gününde her daim yanı sıra oldum. Ayırt etmeden dertlerini ve hüzünlerini dinleyip deva bilmek düşüncesince himmet gösterdim. Halkıma işlev düşüncesince 24 zaman görevdeyim' dedi.

İlçede doğalgaz faaliyetlerinden ötürü yolların çirkin halde bulunduğunu anlatım fail Başkan Şeker, 'Belediyenin bütçesi baş döndürücü kısıtlı. Bu her daim hakeza gidecek anlamına gelmez. Doğalgaz çalışmalarının bittiği Mahallelerde ana yol ve sokaklardaki yolların tamiratları bitmeme etmekte. Bu mevzuda yurttaşlar yollardan ötürü çetin anlamış olur yaşayabilir lakin bu mevzuda vatandaşlarımı az buçuk henüz sabretmelerini diliyorum. Belediye hizmetleri, sağlık masraf masraflarını şahsen izleme etmekteyim. Personelim baştan sona gözetimim altındadır. Vatandaşın problemlerini elimizden geldiği derece kırma gayretinde olup 7/24 görevdeyim' dedi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme