Başkan Turan 'Sokak Hayvanlarının Yanındayız'

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan'dan barınak incelemesi ve sokak hayvanlarına destek mesajı

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, belediyeye ait barınakta ilgili çalışanlarla birlikte detaylı bir inceleme gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sırasında barınak koşullarını yerinde değerlendiren Başkan Turan, sokak hayvanlarının en iyi şartlarda yaşaması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını vurguladı.
Başkan Turan, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Hayvanseverlerimizin içi rahat olsun. Sokak hayvanlarını en iyi şartlarda yaşatmayı isteyen bir belediye olarak, bundan sonra da onların yaşam hakkı için mücadele edeceğiz. Can dostlarımızı seviyoruz" ifadelerini kullandı.
Ödemiş Belediyesi olarak, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve onlara gereken ilgiyi göstermek adına sürekli bir çaba içinde olduklarını belirten Başkan Turan, barınaklardaki iyileştirme çalışmaları ve yeni projeler hakkında da bilgi verdi. Başkan Turan'ın bu açıklamaları, hayvanseverler arasında büyük bir memnuniyet yarattı ve belediyenin sokak hayvanlarına olan duyarlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Bakmadan Geçme