Başkan Soyer'den İzmirli gönüllülere destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Türkiye’de büyük yıkım yaratan depremin ardından İskenderun’da depremin dördüncü gününden...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Türkiye'de büyük yıkım yaratan depremin ardından İskenderun'da depremin dördüncü gününden itibaren depremzedelerin yanında olan İzmir Deprem Gönüllüleri'ne ziyarette bulundu.  Başkan Soyer, bölgenin ihtiyaçlarını yerinde dinledi. İzmir Deprem Gönüllüleri, kurdukları noktada yapılan çalışmaları anlattı.

BU HİKAYENİN PARÇASI OLURUZ!

Milletin, ve devletin var olduğu sürece sorunları çözeceğini söyleyen Başkan Soyer, 'Ayakları yere basan, istikrarlı, sürdürülebilir bir model, eğitim, barınma, hijyen ne varsa bütün bunları sürdürecek bir oluşumu devam ettirmek lazım. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) bu memleketin geçmişinde olduğu gibi geleceğinde de bir tür deniz feneri olacaksa şimdi bunun vaktidir. Şehir Plancıları Odası'nın kentlerin planlarını yaparken öncü olması gerekiyor. 11 şehrin geleceğini planlanması bu memlekette en çok TMMOB'a yaraşır. Biz de yerel yönetimler olarak bu hikyenin parçası oluruz. Üzerimize düşen sorumluluğu üstleniriz. Bu hikayeyi böyle kurgulamakta fayda var. Biz her türlü işbirliğine hazırız' dedi.

BU MEMLEKETTE UMUT VAR!

Son olarak Başkan Tunç Soyer, İyi ki davet ettiniz şunları ekledi,  'Biz aslında başka bir şeyi beraber söyleyebiliriz. Siz yürüyün biz arkanıza takılmaya hazırız. Çok açık söylüyorum, elinize kolunuza girmeye hazırız. Biz yerel yönetimiz. Bu memlekette çok büyük bir umut var. Artık bu millet siyasi aktörlerin önüne geçti. Bu milletin talepleri, fikirleri, iradesi siyasi aktörlerin iradesini şekillendirmeye başladı. Bu benim için en büyük umut. Beraber bir şey tasavvur etmeye çalışıyoruz geleceğe dair. Ben Türkiye'nin bugün geldiği noktanın çok büyük umut barındırdığını düşünüyorum' dedi.

Bakmadan Geçme