Başkan Sesli çarpılan köpeğe sahip çıktı

Son günlerde Türkiyenin farklı yerlerinde hayvanlara karşı yapılan şiddet, hayvanseverlerden ve vatandaşların tepkisine neden olurken Bayındır...

Son günlerde Türkiyenin farklı yerlerinde hayvanlara karşı yapılan şiddet, hayvanseverlerden ve vatandaşların tepkisine neden olurken Bayındır ilçesinde yaşanan kaza sonrası sakatlanan köpeğe Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli sahip çıktı. Sesli, çarpılan köpeğin tedavisinin yapılarak Bayındır Belediyesinin barınağına konmasını istedi.

Kaza sonucu çarpılan köpeğe sahiplenerek ilk önce köpeğin veteriner tarafından gerekli tedavisinin yapılmasını isteyen Bayındır Belediye Başkanı Doktor Ufuk Sesli, daha sonra köpeğin barınağa konması talimatını verdi.

Bayındırlı hayvan severler 'Son günlerde sık sık duyduğumuz hayvanlara karşı yapılan şiddeti kınıyoruz. Ayrıca kaza sonucu tedaviye ihtiyacı olan köpeğe de sahip çıkarak ilk önce tedavisinin yapılması ardından bakım altına alınmasından dolayı Başkanımız Ufuk Sesli'yi tebrik ediyoruz. Hayvanlar can dostlarıdır. Şiddeti ise nefretle kınıyoruz.'dediler.

Bakmadan Geçme