Başkan Şen'den 20. yıl mesajı

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, partisinin yirminci kuruluş yılı nedeniyle bir açıklamada bulundu. AK...

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, partisinin yirminci kuruluş yılı nedeniyle bir açıklamada bulundu. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkeye çağ atlatan projelere imza atıldığını ve atılmaya da devam edileceğini vurgulayan Şen, '2023, 2051 ve 2071 vizyonunu kendisine temel prensip alarak güçlü Türkiye yolunda hızla ve yerinde adımlar atan AK Parti hükümetleri; birbiri ardına attığı ciddi adımlar ve yatırımlarla gelişmenin, büyümenin ve kalkınmanın bir ve beraber olma ruhu içinde ortaya konulduğunu tüm dünyaya ispat etmiştir. AK Parti ülke sevdasını, vatan aşkını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olarak kuruluştan bugüne kadar hizmet siyasetinin adresi ve uygulayıcısı olmuş ve bu sayede milletin gönlünde taht kurmuştur.

Çok partili hayata geçildikten sonra en uzun süre tek başına iktidarda kalmayı başaran partimiz, Türkiye'de siyasetin ana omurgasını değiştiren pek çok değişikliğe imza atmıştır. 'Hedef 2023' sloganıyla milletiyle el ele Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına durmadan ilerlemektedir. Artık bugün Filistin davasını sahiplenen, Afrika'ya el uzatan, Orta Asya ve Balkanlar'daki kardeşlerine ve tüm dünyadaki mazlumlara sahip çıkan bir büyük Türkiye var. Bugün dünyanın neresinde olursa olsun haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik karşısında sesini yükseltebilen, zalimin karşısında mazlumun yanında duran bir Türkiye var. Sevda, tutku ve vatan aşkıyla 20 yıl önce çıktığımız zorlu yolda durmadan yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz.

Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet düsturu ile ülkemizi çok daha güçlü ve sağlam yarınlara taşıyacağımızın altını çizmek istiyorum. Rabbim, daha nice yıllar AK Parti'mize aziz milletimizin hizmetkarı olmayı nasip etsin' dedi.

Onur Karagöz

Bakmadan Geçme