Başkan Orkan vatandaşla iç içe

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşlarla danışma anlayışı çerçevesinde değme fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile...

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşlarla danışma anlayışı çerçevesinde değme fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile ortak araya geliyor. Vatandaşların dilek ve taleplerini dinleyen Başkan Orkan, istişarelerde bulunarak meydana getirilen emek harcamaları anlatıyor. Karesi'de yapılacak hizmetlerle ait daim namına muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla ortak araya mevrut Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, istişarelerde bulunuyor.

Vatandaşların dilek ve taleplerini dinleyen Başkan Orkan, istişarelerde bulunarak meydana getirilen emek harcamaları anlatıyor. Son namına Çarşı esnafını görüşme fail ve 7'den 70'e vatandaşlarla lakırtı fail Başkan Orkan, çabucak bugüne değil geleceğe de envestisman yaptıklarını belirtti. Sık kalın esnaf, vatandaş ve kocabaşı ziyaretlerini sürdüren Başkan Orkan, istişarenin önemine aksan yaptı. Orkan, 'Kentimizde yapacağımız projelerimizi yurttaşlarımızın düşünüm ve

önerilerini alarak yaşama geçiriyoruz. Böylece vatandaşlarda meydana getirilen planlara dayanak oluyor. Yaptığımız çalışmalarla ait çırçıplak maşer kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ait gurur ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve ilçemizin büyüme göstermesine ulama sağlıyoruz. Bizler insanoğlu ve işlev odaklı belediyecilik anlayışımızla Karesi'de elbirliği ile dobra hizmetler gerçekleştireceğimize inanıyoruz. İki özelliğin kazanımı firmalar düşüncesince küsurat ehemmiyet kazanmakta diyerek düşünüyoruz. Bu yetkinliklerle Karesi'mizin gelecekte şimdi da erinçli ve gönençli ortak şehir hayatına olacağına inanıyorum' diyerek konuştu.

İlçeye meydana getirilen ve yapılacak bulunan projeleri özetleyen Başkan Orkan, çabucak bugüne değil geleceğe de envestisman yaptıklarının altını çizdi. Projelerle Karesi'nin yükselen ortak bedel durumuna geldiğini tamlayan Orkan, emek harcamaları vatandaşlardan aldıkları destekle şimdi yükseğe taşıyacaklarını söyledi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme