BAŞKAN MAHMUT BADEM BASIN MENSUPLARI İLE YEMEKTE BULUŞTU

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi akşamı düzenlenen...

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı nedeniyle geçtiğimiz Pazartesi akşamı düzenlenen yemekte Ödemiş'te görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

 Ödemiş Belediyesi Ahrandı Restaurant'ta yapılan yemeğe Ödemiş'te hizmet veren dört gazete, bir dergi, bir televizyon, iki radyo çalışanları ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Türk Halk  Müziği'nin güçlü isimlerinden Ödemişli sanatçı Bedia Akartürk de gecenin onur konuğu olarak yer aldı.

Başkan Mahmut Badem konuşmasına vefat eden gazetecileri anarak başladı. Badem şunları söyledi:
'MUSTAFA ERDAL VE LEVENK KILCI'YA RAHMET DİLİYORUM'

'Ülkemizde ve Ödemiş'te vefat eden birçok gazetecimiz var. Ödemiş'te görev yapan merhum Mustafa Erdal ağabeyimizi ve kardeşimiz Levent Kılcı'yı rahmetle anıyoruz. Ödemiş yazılı ve görsel basın anlamında çok güçlü bir kentimiz.  Objektif, tarafsız her türlü eleştiriyi yapabilen basınımızın bize yol göstericiliği çok önemli.
GAZETELERİ VE KÖŞE YAZILARINI HERGÜN TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM

Her gün gazeteleri okumaya ve köşe yazılarını takip etmeye çalışıyorum. Sizlerin küçük araştırmalarla yapacağınız doğru haber bu kentin insanının bilgilenmesinde çok önemli bir faktör. Sizlerin yol göstericiliğiyle,  hep birlikte Ödemişlilere daha iyi hizmet etmenin peşinde koşuyoruz. Gayretle emek verdiğiniz yayın hayatınızın uzun sürmesini dilerim'

Sohbet ortamında devam eden yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Mahmut Badem, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Badem şunları kaydetti:
'ÖDEMİŞ OSB 21 YIL SONRA İVME KAZANACAK'

 'Bugün basın mensuplarımızın da bildiği gibi Ödemiş OSB'nin alt yapı ihalesi yapıldı yüklenici firma ile imzalarımızı attık. Ödemiş ve bölgesi için bir kırılma noktası olacak olan Ödemiş OSB 21 yıl sonra yeniden ivme kazanacak. Ödemiş'e doğalgaz getirme çalışmamızda iyi bir noktaya geldik aynı doğalgaz Ödemiş OSB için de artık Ödemiş'e gelecek. Çağrı merkezimiz çok yakında hizmete açılacak işlemleri çok hızlı ilerliyor. Ödemiş eski adliye binasını Ödemiş Belediyesinin yeni hizmet binası olarak düzenliyoruz. Ödemiş'e, Ödemişlilere yakın bir binada hizmetlerimizi sürdüreceğiz.
GENEV YOLU ASFALTINI BİTİREN BÜYÜKŞEHİR BÜROKRATLARINA TEŞEKKÜR EDECEĞİM

Bunun yanında yaklaşık 8 ay sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilen Genev yolu caddemizin asfalt işlemi için de büyükşehir bürokratlarına teşekkür ediyorum. Büyükşehir meclisinde de teşekkür ederek alkışlayacağım. Üretim yolu açma çalışmalarımız sürüyor bugüne kadar 150 km'ye yakın üretim yolu açtık.
SALIPAZARI KALKACAK

Salı Pazarı parkımız ile ilgili bir çalışmamız var. Artık Salı Pazarı parkımızın bir düzenleme ihtiyacı var. Daha çok su animasyonlarının olacağı ve gençlerin daha iyi yararlanacağı bir ortam haline getirmek için projemiz var çalışmalarımız sürüyor. Bu süreçte orada Salı günleri olan pazarımızı da kaldıracağız. Aynı şekilde 3 Eylül Mahallemizde Çapacızade İlkokulumuzun önünde bir alan var. Orayı kamulaştırma çalışmamız var kamulaştırdığımız da oraya da bir park projemiz var.

Günlük yapılan rutin işlerimizi sizlerle günü birlik paylaşıyoruz. Bundan sonra ki günlerde de daha sık görüşeceğiz.'

Kerem Karamanlıoğlu

 

Bakmadan Geçme