Başkan Büyükkılıç'tan Teknik Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarz ve ilçeler kazanmak kabilinden şehrin en ücra kesiminde...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tarz ve ilçeler kazanmak kabilinden şehrin en ücra kesiminde güçlü çalışmalarına bitmeme fail Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri ile ortak araya geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi, İşletme ve İştirakler Daire Başkanlığı'na ilişkin namına çalışmalarını yürüteç Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, bakım ve tamir çalışmalarını özveren ortak biçimde sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri ile buluştu. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Teknik Koordinatörü Vedat Kılıç'tan Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü'nün meydana getirdiği icraat için bilgiler aldı. Kılıç, bitirdikleri faaliyetlerle ilgilendiren Büyükkılıç'a ortak sokum da yaptı. Tek yegne takım ile tokalaşan Başkan Büyükkılıç, burada meydana getirdiği konuşmada, 'Bu birimde, köklü, vaktiyle ve hal odaklı yaklaşım gördüm. Allah hepinizden razı olsun' dedi. Büyükkılıç, uygulayım ekiplere tavsiyelerde bulunarak, 'Kayseri Büyükşehir Belediyesi emniyetli limanın en ehemmiyetli merkezlerinden birisidir. Bu kavrayış içinde hepinize değişik teşekkürname ediyorum. Çok dobra ortak fasile ortamı oluşturmuşsunuz' sanarak konuştu. İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın da 45 insan ile Teknik Bakım, Onarım Şube Müdürlüğü'nün 24 vakit esasına gereğince fariza verdiğini belirterek, 'Her devir buyuru ve görüşlerinize hazırdır. Burada arkadaşlarımız sonuç basamak fedakr, gayretlidir. Emeğini esirgemeyen ortak ekiple çalışıyoruz' dedi.

 

Başkan Büyükkılıç'a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ve Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de haremlik etti.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme