Başkan Batur Belediye Birimleriyle Bayramlaştı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kurban Bayramı öncesinde belediyenin birimlerini ziyaret ederek personel ile bayramlaştı. Bayramlaşma...

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kurban Bayramı öncesinde belediyenin birimlerini ziyaret ederek personel ile bayramlaştı. Bayramlaşma programına CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğulları, Belediye Meclis üyeleri, DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras, Belediye-İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, Tüm Yerel-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ömer Eşki, Konak Belediyesi Başkan Yardımcıları, bürokratlar ve sendika temsilcileri de katıldı. Başkan Batur, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Gediz'deki şantiyesini, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Kadifekale'deki fidanlığını ve Yenişehir'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada tüm emekçilere aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada Başkan Batur, dört buçuk yıl boyunca birlikte çalıştıklarını ifade ederek, kalan dokuz aylık süreçte tüm emekçilerin daha da kenetlenerek birlikte çalışmaya devam etmesi gerektiğini belirtti. Başkan Batur, önlerindeki dokuz aylık sürede vatandaşların ve Konak'ta yaşayanların taleplerini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ayrıca, umut dolu günlerin geleceğini ve hiçbir zaman umutlarını kaybetmemeleri gerektiğini dile getirdi.

Başkan Batur, sahada çalışan emekçileri de görev yerlerinde ziyaret ettikten sonra Kültürpark Alanı'ndaki Fuar Evlendirme Salonu'nda binalarda görev yapan belediye personeliyle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, her şeye sıfırdan başlayacaklarını ve mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Batur, umutlarını kaybetmeyeceklerini ifade etti. Önümüzdeki yerel seçimlerin zorluğuna dikkat çeken Başkan Batur, belediye personeline 'vatandaş her zaman haklıdır' prensibini hatırlattı ve mücadelelerini Atatürkçü ve Cumhuriyetçi değerlerden taviz vermeden sürdüreceklerini söyledi.

Bayramlaşma töreninde DİSK'e bağlı Genel-İş Sendikası 5 No'lu Şube Başkanı Ahmet Savaş Aras ve Tüm Yerel-Sen

2 No'lu Şube Başkanı Ömer Eşki de yaptıkları konuşmalarda mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ve daha kararlı adımlarla mücadelelerine devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, tüm emekçilere sağlıklı ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmeleri temennisinde bulundular.

HaberMerkezi

Bakmadan Geçme