BAŞKAN BADEM’İN ACI GÜNÜ

Başar Uçar – Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem&rsquoin annesi Şerife Badem, 91 yaşında kalp rahatsızlığı nedeniyle...

Başar Uçar – Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in annesi Şerife Badem, 91 yaşında kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

28 Mart 1924 doğumlu olan dört çocuk annesi Şerife Badem, dün geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Emmioğlu Mahallesi Gençlik Caddesinde oğullarıyla aynı apartmanda oturan Şerife Badem için Büyük Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ahrandı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

CAMİ AVLUSU YETMEDİ

İzmir ve Ödemiş protokol üyeleri, belediye başkanları, siyasiler ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde izdiham yaşandı. Kalabalık Büyük Cami avlusuna sığmayınca bazı vatandaşlar cenaze namazını Arasta içerisinde kıldı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve çevre ilçelerin kaymakamları, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Torbalı Belediye Başkanı Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, ilçe emniyet müdürleri, kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş Başkan Badem'i ve ailesini acılı gününde yalnız bırakmadı.

Bakmadan Geçme