Başkan Atay: 'Efeler halkının hak etmiş olduğu güzelliğe kavuşmasını sağladık'

Efeler Belediyesi'nin İmamköy Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Doğa Otel ve Restaurant'ın tanıtım toplantısında mütekellim Efeler Belediye Başkanı...

Efeler Belediyesi'nin İmamköy Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Doğa Otel ve Restaurant'ın tanıtım toplantısında mütekellim Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; 'Bu noktayı şişman müşterek değişime uğrattık. Efeler halkının hak etmiş olduğu güzelliğe kavuşmasını sağladık' dedi.

Aydın'ın biçim ilçesi Efeler'in İmamköy Mahallesi'nde toprak düzlük mesire alanının dünkü müşterek çekicilik merkezi olması düşüncesince geliştirilen plan çerçevesinde inşası tamamlanan Doğa Otel ve Restaurant, planlı tanıtım toplantısıyla tanıtıldı. Efeler'de gezim sahasının canlanması, Kuşadası ve Didim kabilinden bölgelere revan ecnebi turistleri ilçeye yönlendirmek ve seçenek müşterek dinlence imkanı arz etmek düşüncesince inşası tamamlanan Doğa Otel ve Restaurant içinde 7 sayı alışılagelen odanın yanı esna 8 sayı de tiny house yerine fehva edilen karavan tipi odalar bulunuyor.

3 bin 500 metrekare çevre içindeki otelde ise lobi, kabul resmi piyasası ve 6 sayı standart, 1 sayı suit odadan oluşan otel yapısı, 1 sayı aşçı yapısı, 8 sayı tiny house, termal su kaynakları ile beraberce 1 sayı yüzme havuzu ve 2 sayı jakuzi havuzu bulunuyor.

Efeler Belediyesi'ne ilgili bulunan mesire alanının çağdaş görünüme kavuştuğunu ve otelin kaza turizmine ehemmiyetli yardım sağlayacağını fehva fail Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; 'Bu noktayı şişman müşterek değişime uğrattık. Efeler halkının hak etmiş olduğu güzelliğe kavuşmasını sağladık. Efeler'i 'Marka Kent' gerçekleştirmek düşüncesince yaptığımız çabalardan müşterek tanesi de burasıydı. Burada biri hamam suyumuz mevcut ve bunun kullanılabilirliğini yetiştirmek düşüncesince bu tesisimizi gerçekleştirdik. Burada 7 kıta odamız var, 8 kıta de tiny house yerine fehva edilen karavan tipi odalarımız var. Burada esasi ehemmiyetli bulunan bu doğa, güzellik, sessizlik, şahısların bundan böyle bu stresli yaşamından kurtularak az buçuk dem alabilecekleri, çıkarlarını dinleyebilecekleri müşterek mekan biçimine getirmeye çalıştık. Aynı sürede güzel müşterek restoranımız var. Bu restoranımızı da Efeler halkımıza sunmayı istiyoruz, sunacağız da. Şunun düşüncesince baş döndürücü önemsiyoruz burayı da. Efeler'in bu hamam yaz günlerinde ve gayrı günlerinde müşterek dinlence hedefiyle baş döndürücü ırak bölgelere gitmeye ister duymadan Efeler'in içinde kendilerinin şen edebilecekleri, şen edebilecekleri, güzel müşterek hafta sonu geçirebilecekleri müşterek mekan olması düşüncesince güç harcama ettik. Burada 5 açık otelleri aratmayacak rastgele ayrışık şeyi yaptık. Çünkü Efeler halkı buna layık. Aynı sürede hepimiz de nice aktiflik yapıyoruz. mesela haftaya bugün, Efeler'deki evvel müşterek numara im fuarımızı açacağız. Ayşe Kulin ve Ahmet umut gelecek. Birçok misafirimiz gelecek. Onların da şen edebilecekleri, yadırgamayacakları, iyi, güzel ve fazla müşterek mekanın olması bizleri de onları da bahtiyar edecek. Şu tabiatın güzelliğini toplumumuzla pazarlık etmek istedik. Buna Efeler halkı layık. Bu güzelliğin toplumla buluşmasını sağlayacağız' dedi.

Kaynak: IHA

Bakmadan Geçme