Basın mensuplarına korkunç tehdit

Sakarya’da hastaya müdahale eden Ambulans ekibindeki sağlık çalışanı, olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına çekim yapmalarına engel...

Sakarya'da hastaya müdahale eden Ambulans ekibindeki sağlık çalışanı, olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarına çekim yapmalarına engel olmaya çalıştı. Sağlıkçı olduğunu iddia eden başka bir şahıs ise basın mensuplarını ölüm ile tehdit etti.

 Şirinevler Mahallesinde geçen olayda, yurttan kaçıp bileklerini kesen öğrenci için bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi esnasında genç kız olay yerinden kaçarken olayı haberleştirmek isteyen basın mensupları da bölgeye giderek görüntü almaya başladı. Sağlık çalışanlarından biri görevlerini bırakarak çekim yapan basın mensuplarına, 'Bende sizi çekeceğim' diyerek cep telefonuyla kayda almaya başladı. Durumu gören bir kişi ise kendisinin sağlık çalışanı olduğunu iddia ederek basın mensuplarına saldırdı. Vatandaşların da dahil olduğu olayda sağlık çalışını olduğunu iddia eden kişi ölümle tehdit etmenin yanında küfürler ve hakaretler yağdırdı. Yaşanan olay basın mensuplarının kameralarına yansıdı.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme